To je to što me zanima!

Kamasutra: Hitna spasila gole zaglavljene ljubavnike

Stariji ruski par završio je u bolnici pokušavajući začiniti ljubavni život eksperimentirajući s teškim seksualnim pozama iz popularne Kamasutre...
Vidi originalni članak

Valentina (51) i Ivan (56) dobili su na dar knjigu "Kamasutra" od prijatelja prije godinu dana. Prihvatili su je kao šalu. Međutim, isprativši goste, pregledali su je. Erotske fotografije odmah su izazvale željeni efekt. Za njih je počeo drugi medeni mjesec. Isprobavali su sve položaje koje su mogli. Ali stigavši do poze Indrani, u kojoj žena privuče noge dok joj koljena nisu u ravnini s grudima, Valentina je dobila kontrakciju vaginalnih mišića. Ivan se zaglavio u svojoj ljubavnici. Pokušavali su se osloboditi dva sata, ali su ipak na kraju morali zvati Hitnu pomoć.
- Nismo im se mogli prestati smijati. Ali morali smo se požuriti jer mu je penis počeo naticati - rekao je jedan od spasioca.
Smjestili su ih na odjel i čekali kirurge. Ali Ivan se nasilno isčupao iz Valentine, koja je ostala ležati i pobjegao. Strašno je krvarila.
- Žena je dobro. Operirali smo je na vrijeme. Međutim, ljubavnik je još u bijegu - rekao je kirurg.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • daxdax 16.04.2009.

    Jesu li to Zahora i DrPička u ljubavnom klinču ?

  • anifa 15.04.2009.

    on je bolesnik blesavi ali kama sutra je mmmmmmm

  • COSA-NOSTRA 10.04.2009.

    Prvo, nije mi jasno šta vam je svima smišno? Drugo, to se može svakom dogodit pa ne trčite pred rudo. Treće, otkad su oni po godinama stari? Pitat ću vas sa 50-ak, 60-ak godina jel se osjećate stari i jeste li odustali zauvik od sexualnog života. Di vam je pamet? Ljudi se sexaju, ili bi bar tili... dokle god mogu to iti zamislit. Stvarno neki od vas žive na Marsu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare