To je to što me zanima!

Kamera ga 40 sati snimala zatočenog u dizalu zgrade

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Amerikanac je u dizalu zapeo na čak 40 sati. Nadzorna kamera ga je snimala cijelo vrijeme, a zanimljivo je da nitko nije primijetio da ga nema
Vidi originalni članak

Nicholas White je u vrijeme kada je snimljen u dizalu imao 34 godine i bio je zaposlen kao šef proizvodnje u časopisu Business Week. Radio je do kasno u noć na specijalnom zadatku i poželio je zapaliti cigaretu. Kolegama je rekao da će se ubrzo vratiti te se uputio u predvorje. Ispostavilo se da će to biti najduža pauza za cigaretu u Nocholasovu životu. Zastrašujuće iskustvo počelo je oko 23 sata u petak 15. listopada 1999. godine. Redakcija Business Weeka nalazi se na 43. katu u McGraw-Hill neboderu na Manhattanu. Kad je White završio s cigaretom, vratio se u predvorje i ušao u dizalo 30 i stisnuo tipku 43. Bilo je to brzo dizalo koje ne staje ispod 39. kata, a neboder je u to vrijeme bio već prazan. No brzo nakon što je dizalo krenulo, svjetla su se na trenutak ugasila i opet upalila, a dizalo se zaustavilo. Iako je ovo snimljeno još 1999., snimka je tek nedavno postala dostupna javnosti. White nije znao što bi radio. Hodao je, ležao, spavao, penjao se i sjedio u dizalu. Vjerojatno se užasno osjećao zatočen s obzirom na to da je znao kako tijekom vikenda u zgradi nema gotovo nikoga.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Ćofi 18.04.2008.

    Najlogičnije bi bilo da je otvorio vrata, držao ih s nogama i pišao u rupu između lifta i zida (Bar bi tak ja). Iskreno, nisam vidio kad je pišao, sve je išlo brzo...Ne bi se čudio da je tako postupio jel nema nikakve mrlje u liftu.

  • tinČicca 17.04.2008.

    A jadan frajer.fKt.. Daj zabrij da si zatvoren u takvom prostoru, 40 sati.. bez hrane..pića..wc-a... ja neznam.. jedva izdzim 2 sata bez hrane..ja bi si pojela nogu..hhh.. =)

  • saltyL 17.04.2008.

    uzaaaaas jedino me zanima di je pišao? izgleda da je pišao tamo u kutu ali poslije tamo leži glavom, pa nisam više siguran u svakom slučaju, dobro je izdržao

Komentiraj...
Vidi sve komentare