To je to što me zanima!

Pazi, Mr. Bean u Zagrebu! Po tramvajskoj pruzi vozio auto

Na cesti je bila kolona. U jednom trenutku automobil je pregazio živicu i prešao na tramvajsku prugu u Zvonimirovoj u Zagrebu, rekao nam je čitatelj koji je poslao video...
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Na cesti je bila kolona. U jednom trenutku automobil je pregazio živicu i prešao na tramvajsku prugu, rekao nam je čitatelj koji je poslao video.

Snimio ga je prije nekoliko dana oko 16.40 sati u zagrebačkoj Zvonimirovoj ulici dok se vozio tramvajem. I dok su ga ostali vozači promatrali u šoku, crveni Mini Morris se nastavio kretati po tramvajskoj pruzi. Na semaforu je stajao iza tramvaja broj 1 koji se u tom trenutku kretao prema istoku grada.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Vozio je tako preko Kennedyeva trg. Rekoh valjda će se maknuti na Sveticama, no, vozač je produžio prema Borongaju. Na kraju je skrenuo lijevo prema maksimirskom stadionu - opisao nam je čitatelj. Dodaje kako su se neki smijali, ali većina ljudi je u nevjerici promatrala manevar. U autu s njim bila je i jedna žena.

- Čovjek u tramvaju kraj mene je rekao: Ja sam popio, ali ovaj je popio više od mene - zaključuje naš čitatelj. Manevar koji više nalikuje Mr. Beanu, liku iz britanske serije koji se ulicama vozio upravljajući svojim Mini Morrisom s krova uz pomoć metle i konopca ili koji tijekom vožnje pere zube i oblači odijelo, snimio je još jedan naš čitatelj.

- Vozim se po ulici i ugledam auto s moje lijeve strane kako vozi po tramvajskoj pruzi te smo se tako jedan dio vozili paralelno. Nisam mogao vjerovati. Dobro da mu ususret nije naišao drugi tramvaj. Ne znam kako mu je to samo palo napamet. Nažalost, nigdje nije bilo policije - rekao nam je čitatelj.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Zagreb321 19.11.2016.

    Pa nego idem na po tramvajskoj pruzi ovi su debili koji čekaju u koloni

  • japanokinez 19.11.2016.

    Toliko fontana a ni jedna jedina kamera koja bi riješila sve probleme vozača.

  • serta007 19.11.2016.

    Kakve sve budale dolaze u hrvatsku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare