To je to što me zanima!

Kao u Hitchcockovom hororu: Stotine ptica joj okupirale kuću

Ornitolozi su utvrdili da je riječ o čiopama, međutim još uvijek nije jasno zašto su izabrale kuću baš Shirley Brown od svih u susjedstvu i zašto se vraćaju u 20 sati
Vidi originalni članak

Scene iz klasika 'Ptice' Alfreda Hitchcocka postale su odnedavno svakodnevica jedne stanovnice Kalifornije kojoj su kuću okupirale stotine ptica. 

Došle su naglo poput tornada i načičkale se uokolo, a Shirley Brown je doživjela pravi šok kada je nakon povratka kući shvatila da je cijela građevina ispunjena pticama, javlja CNN.

- Bilo ih je 200-300. Vrisnula sam kad sam ih ugledala. Onda sam ih pokušala uplašiti da bih ih otjerala. Bilo je nevjerojatno - opisala je prvi susret s invazivnim stvorenjima.

Ornitolozi su utvrdili da je riječ o neagresivnim čiopama koje su se uselile kroz dimnjak. Zaposjele su sve prostorije i napravile popriličan nered. 

Kada je Shirley uključila usisavač da bi počistila njihov izmet, ptice su se uplašile i počele bježati kroz dimnjak. Nastala je prava panika, no ispostavilo se produktivna. Čiope su napustile kuću. No, narednih dana vraćale bi se oko 20 sati.

Brown ne zna zašto su od svih kuća u susjedstvu izabrale baš njenu, ali se nada da će uskoro otići.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ojdimidojdimi 06.05.2014.

    velika neka krletka..................................

  • mirela12 06.05.2014.

    mene bi infarkt čopio!!! nama su vrapci par puta ušli u kuću pa sam se tresla ko šiba i plakala! haahahah! manje bi histerizirala da mi je zmija ušla u kuću! :)))

  • llSatisfaction 06.05.2014.

    te ptice su nama u stan zalutale, preko balkona. i tokom noci kad sam se probudila.. jedna od njih se 'priljepila' za pločice u kuhinji..kao gušter nekakav, i s tim crnim krupnim ocima.. kao u hororu :))))) drugi dan kad smo ih pustili, one uzletjele a za koji tren se zacrni nebo tim pticama,kao da su samo nje tri čekale.. strašno :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare