To je to što me zanima!

Katapultiraju 'travu': Samo vi gradite zid, nama to ne smeta

Krijumčarima droge mašta sigurno radi 'sto na sat', a zanimljiv primjer stiže s američko-meksičke granice. Dosjetljivi kriminalci odlučili su marihuanu prebaciti preko granice vojnom tehnikom...
Vidi originalni članak

Američka granična patrola otkrila je zanimljiv način krijumčarenja droge. Riječ je o katapultu pronađenom na granici Sjedinjenih Američkih Država i Meksika u Arizoni, koji je trebao katapultirati 21 kilogram marihuane u SAD.

Katapult domaće izrade pronađen je prošlog tjedna nakon što su agenti granične patrole primijetili nekoliko sumnjivih ljudi koji su se kretali u blizini granice, piše Russia Today.

U blizini katapulta pronađena su dva paketa marihuane, katapult je odmah razmontiran, a marihuanu je zadržala patrola. Katapult je napravljen od zavarenih čeličnih dijelova sličnih košarkaškoj tabli i pričvršćen na graničnom zidu između Ague Priete, Sonore i Douglasa.

U posljednjih nekoliko godina, pokušaji krijumčarenja droge na američko-meksičkoj granici uključivali su zračne topove i malene zrakoplove za bacanje droge u pustinju, a prošli mjesec zaplijenjeni su paketi u obliku lubenica s tonom marihuane.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Ivor_G 16.02.2017.

    Naivni Trump gradi zid, a Cocaine Import Agency poznatija i kao CIA kopa tunele ispod zida. I budala zna da se CIA financira, među ostalim, i drogom.

  • Rodni ideolog 16.02.2017.

    Ja bi im katapultiro hebranga, markićku, mesića i ostojića pa da vidiš kak se bježi iz domovine... nikakav zid ih neće zaustavit...

  • stylo 16.02.2017.

    Najjača je ova "a marihuanu je zadržala patrola." :) što se i oni ubijaju, evo jedan prigodan link https://goo.gl/cH265D A mogu lagano prebacivat i dronovima

Komentiraj...
Vidi sve komentare