To je to što me zanima!

Kći izbacila iz oporuke jer joj se nije svidjelo ime za unuku

Kćerka Heather majku je naljutila kada je 1970-ih pobjegla od kuće. Dugo nisu razgovarale, a loši odnosi su kulminirali kada je Heather svoju kćer nazvala Ellen
Vidi originalni članak

Melita Jackson svu je svoju ušteđevinu ostavila humanitarnim udrugama za životinje nakon što se s kćerkom posvađala oko imena za unuče, piše Daily Mail. Kćerku je iz oporuke izbacila i 4,2 milijuna kuna poklonila skloništu. Heather Ilott (50) je svoje peto dijete nazvala Ellen što se njezinoj mami nikako nije svidjelo jer se tako zove jedna rođakinja  koju nikako ne podnosi. 

Majka i kći u svađi su još od 1970. kada je Heather u 17. godini usred noći pobjegla od kuće kako bi živjela s dečkom koji se mami nije sviđao. Heather majku nije pozvala ni na vlastito vjenčanje 1983. godine. Susrele su se tek 1999. kada se Heather ispričala majci no ponovno su se poslavađale zbog imena za unuku. 

Melita je oporuku posljednji put promijenila 2002. godine  i iz nje u potpunosti izbacila vlastitu kćerku s objašnjenjem da joj ne može oprostiti što je pobjegla od kuće. Umrla je dvije godine kasnije. Od tada se kćer za novac bori na sudu koji je odredio da dobije 437.000 kuna od prodaje nekretnina. Heatherini odvjetnici su se žalili na odluku te nastavili spor s odvjetnicima udruga za životinje. 

- Udruge za su jako zahvalne pokojnoj Meliti Jackson na donaciji i nastavit će raditi u skladu s njezinim željama - rekao je James Aspen, odvjetnik udruga. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • balto 1 22.03.2011.

    a kakvo je to čudo u njemačkoj da dijete ode iz kuće u 17 pa tamo svako drugo dijete ode tako.A molim te razloga zašto joj nije ostavila novce??? A nisu švabe toliko emotivni ko Hrvati!!!!

  • rori 13.02.2011.

    cura otišla od kuće sa 17g, pa ništa čudno, očito joj je mama htjela birat dečke, kad joj se ovaj nije sviđao, pa je htjela birat ime unuci, ma ta je opičena sto na sat, treba je proglasit neuracunjivom, jer to sami njeni postupci dokazuju, jadan onaj tko ima takvu majku...

  • dadaa 11.02.2011.

    ma nije ona majku ni volela nego novac je u pitanju. a i majka dala sve na kerove i macke a toliko dece bolesne i nemaju sredstava da se lece. strasno!! ti bogatasi su toliko prokleti da ce pre ostaviti nekom keru i macki sve nego dati nekom bolesnom detetu nesto. nekazem ja da netreba dati zivotinjama ali brate stvarno preteruju

Komentiraj...
Vidi sve komentare