To je to što me zanima!

Kim Jong Un je osvojio svemir, narod 'oduzet' od silne sreće

I dok sjevernokorejski vođa, nažalost, doista prijeti krvavim sukobom, Amerikanci još uvijek odgovaraju isključivo humorom i sprdanjem njegovog režima. Pogledajte
Vidi originalni članak

Sjevernokorejski vođa Kim Jong Un pozvao je vojsku da bude maksimalno spremna za rat s Južnom Korejom, te je također zaprijetio i nuklearnim napadom na SAD, javljaju novinske agencije, dok brojni svjetski analitičari pokušavaju otkriti je li doista spreman riječi potkrijepiti djelima.

Unatoč krajnje ozbiljnoj situaciji, američki zafrkanti još uvijek pretjerano ne brinu te su 'najvoljenijem vođi svih vođa' posvetili novu montažu u kojoj sprdaju njegov režim.

Nadamo se da je takav, loše raspoložen i ratoboran, ipak neće vidjeti. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • najiram 10 13.03.2013.

    da su ameri totalka ludi to se več zdavnja zna, a sad imaju konkurenciju. pa na svetu imamo dva bedaka koji stalno smišljaju kak bi nekog ubili, cijela amerika stalno smišlja kak nekog ibiti ili opljačkati. pošto imaju atomsko naoružanje drugi ioh se boje ali došel bude neko ko ih se nebu bojal. i onda bude sranja.

  • cancer 13.03.2013.

    ma boli amere ona stvar za Korejce...normalno da se sprdaju s njima kad se i sam Kim Jong Un sprda s sfojim narodom..a to da bude sranja ne vjerujem jer ako ovaj budaletina napadne Amere mislim da u roku 24h nece biti vise niti Kima niti S.Koreje..

  • feba 13.03.2013.

    Još im nedostaje Mamić da se onako veseli

Komentiraj...
Vidi sve komentare