To je to što me zanima!

Klaunu zaplijenili plastične lisice misleći da je terorist

Osiguranje zračne luke u Birminghamu skinulo je klauna odjevenog u šareni kostim, goleme cipele i policijsku kacigu zaključivši da ima opasne stvari
Vidi originalni članak

Dave Vaughan (60) iz Shard Enda, klaun s 25 godina staža,  nastupao je kao policajac Konk za bolesnu djecu diljem Velike Britanije. Klub Variety Club Midlands angažirao ga je za "Potragu za Djedom Mrazom". S grupom od 100 djece trebao se ukrcati na let. Aktiviravši detektor metala, osiguranje ga je skinulo do gaća. Pregledali su i plastične škarice, igračku kameru, lude naočale i saksofon s mjehurićima sapuna. Pustili su ga nakon 10 minuta shvativši da se alarm aktivirao zbog metalnih držača njegovih prevelikih hlača. Pridružio se grupi i pjevao i šalio se do Walesa.
- Pokazao sam im policijsko-klaunsku karticu odjela za lude kriminalce s mojom slikom i podacima. Ali, mislim da mi to nije pomoglo. Iskreno, smatram da su pretjerali skinuvši me - rekao je.
Dječji klaun, odjeven u smiješnog policajca, očito nije prijetnja društvu. Dodaje da mu je bilo strašno neugodno. Navodno su problematične bile plastične lisice.
- Ironično je što sam ostavio doma ljubičaste krznene lisice, koje inače koristim i kupio ove znajući da one imaju metala - dodao je.
Vratili su mu lisice na povratku u Birmingham.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare