To je to što me zanima!

Klokanica.hr daruje: 'Naučite svoje dijete razmišljati'!

U knjizi 'Naučite svoje dijete razmišljati' u izdanju Veble commerce autorica C. J. Simister donosi praktične savjete, zabavne aktivnosti i vježbe za očuvanje i povećanje potencijala djeteta
Vidi originalni članak

Dijete u školi uči mnogo toga, no postoje bitne stvari koje su odsutne iz prenatrpanog školskog programa, a jako su važne za budućnost i uspjeh djeteta. U svojoj knjizi "Naučite dijete razmišljati" u izdanju Veble commerce stručnjakinja za odgoj djece C. J. Simister donosi korisne savjete, prijedloge aktivnosti, igri i vježbi kojima djetetu možete pomoći da razvije znatiželju, neovisno razmišljanje, ustrajnost, odlučnost, individualnost i spremnost na procjenjivanje rizika i rješavanje problema.

Klokanica.hr daruje 3 primjerka knjige! Uključite se!

Koje odluke prepuštate svom djetetu? Odlučuje li vaše dijete na koje će izvanškolske aktivnosti ići, što će obući ili kada će čitati lektiru? Tri odgovora koja ostavite u raspravi ispod članka na portalu Klokanica.hr od četvrtka 30. siječnja do srijede 5. veljače do 11 sati nagradit ćemo knjigom tjedna 'Naučite svoje dijete razmišljati' autorice C. J. Simister u izdanju Veble commerce. Uključite se ovdje! Sretno!

Idi na 24sata

Komentari 2

  • AnkicaSteiner Ex Bungić 27.04.2014.

    majka sam četiri curice koje imaju 16, 13 ,10 i 5 godina .sve su različitih osobnosti pa tako i moj pristup njihovom odgoju . uglavnom samo razgovaram sa njima tražim njihovo mišljenje pa onda kažem svoje. neželim nametati svoje mišljenje o bilo čemu, samo ih malo zapravo usmjeravam.Zapravo je najvažnije vaše ponašanje jer oni sve promatraju unutar vaše obitelji. Naravno da postoje pravila kojih se svi pridržavamo i za sada sm jako ponosna na njih sve rješavamo onako kako dolazi i uvjek se nadam da ono o čemu smo razgovarali u određenom će trenutku koristiti .uvjek sam tu za njih i važno je da to znaju ima se tu puno što pričati ali za sada to je to.

  • dubac1 31.01.2014.

    Imam 3 djece starosti 6.5 , 4.5, i 3 godine.Pokušavam u većini slučajeva se dogovoriti s njima ,barem što se odijevanja tiče.Najstariji ide u predškolu,a tu sam već malo stroža što se tiče zadaće i sjedenja cijelo vrijeme pred kompjuterom.Imamo dogovor-dođe iz škole,presvuče u staru odjeću,najede i onda pola sata odmora,pa zadaća.Poslije zadaće može se igrati kolko hoće.I naravno poslije igre pospremiti za sobom.Po mojem mišljenju, tako bi i trebalo biti.I nemogu drukčije zamisliti raspored.

Komentiraj...
Vidi sve komentare