To je to što me zanima!

Kobila Peggy više ne smije u pub gdje je pila godinama

Peggy, koja je bila redovni gost puba O'Malleys u Jarrowu, Tyneside, ne smije više piti za šankom jer se gazdarica boji da ne bi uništila nove tepihe
Vidi originalni članak

Priča o kobili koja posjećuje pub bila je na svim svjetskim naslovnicama 2006. godine. S vlasnikom Peterom Dolanom, 12-godišnja kobila svakodnevno je uživala u pivu i pečenim kolutićima luka. Međutim, otkad su preuredili taj britanski pub, vlasnica Jackie Gray rekla je Peteru da njegova četveronožna prijateljica više nije dobrodošla.
- Iako je vjerojatno čišća nego većina mojih gostiju, morala sam zatvoriti vrata za nju - rekla je vlasnica, koja je nedavno preuzela pub i šokirala se otkrivši da je kobila jedna od stalnih gostiju.
Peggy navodno i dalje dolazi u pub, koji se sad zove hotel Alexandra, ali ostaje kraj prozora i tužno promatra bivše kolege sa šanka kako uživaju u njezinom omiljenom napitku.
- Ljudi dolaze i pitaju me gdje je Peggy. Kažem im da se odvikava od alkohola - rekao je 62-godišnji Peter.
Peggy je prije nekoliko godina ušetala za vlasnikom u pub, umjesto da ostane na travi kao i obično.
- Nitko više ne obraća pažnju na nju. Tretiraju je kao i ostale posjetioce - dodao je umirovljeni radnik na bušotini nafte.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Bibika 30.09.2008.

    \"plasirati vijest staru pola godine pod novu je jadno\"..samo vi brišite tu rečenicu...ali više ne živimo u komunizmu da bi to prolazilo...

  • Bibika 30.09.2008.

    samo ti briši istinu.....nemaš beda...ko da je nemam tipkovnicu.....vijest staru poa godine plasirati kao novu..sramota..sad ću da pišem mail tvojim šefovima..

  • Bibika 30.09.2008.

    opaca, opet cenzura ide...jadno.....prodajete vijest staru nekoliko mjeseci pod novu i mislite da smo mi idioti koji nikad prije nisu čitali novine?

Komentiraj...
Vidi sve komentare