To je to što me zanima!

Komentiraj na Zdravoj Kravi i osvoji Johnson's baby paket

Sedam najkretivnijih komentara nagrađujemo paketom Johnson's baby proizvoda. Uključite se u nagradni natječaj na Zdravoj Kravi od danas, 19. srpnja do 25. srpnja
Vidi originalni članak

Ponovno smo pripremili ljetno iznenađenje za vas! U novom nagradnom natječaju na portalu Zdrave Krave opiši svoj prvi susret s Johnson's baby uljem ili navedi razlog zašto ga voliš koristit. Najkreativnijih sedam komentara nagraditi ćemo s Johnson's baby poklon paketima. Komentirati možeš od danas, 19. srpnja pa do srijede, 25. srpnja do 11 sati.

Poklanjamo ti sedam Johnson's Baby paketa koji sadrže:
1 Johnson's baby šampon
2 Johnson's babyulja
1 Johnson's babysowfwash

U bočici Johnson's baby ulja, koje već više od 75 godina osvaja srca mnogih majki i žena diljem svijeta, krije se proizvod koji uz pomoć nekoliko trikova i savjeta svjetskih celebrityja i vizažista, možeš koristiti na nekoliko načina – kao proizvod za njegu, ali i ljepotu i zdravlje.

10 razloga zašto volimo Johnson's baby ulje

1. Sjajan izgled: Johnson's baby ulje naneseno na mokru kožu odmah nakon tuširanja zadržava do 10 puta više vlažnosti nego mnogi drugi losioni na suhoj koži. Stoga Johnson's baby ulje koži daje jedinstvenu mekoću i sjaj.

2. Poželjan izgled dekoltea
: Hidratizirana koža izgleda zdravo i sjajno jer se od nje reflektira svjetlost. Svjetski poznati vizažisti savjetuju: jednostavno nakapaj nekoliko kapi Johnson's baby ulja na blazinicu i nanesi na svoj dekolte. Posebnu pažnju prilikom nanošenja posveti ključnim kostima i području između grudi. To će, ne samo odražavati svjetlo koje će naglasiti tvoju meku i njegovanu kožu, već i spriječiti da tvoj dekolte zbog ravne i suhe kože izgleda blijedo, nenjegovano i neprivlačno.

3. Mekana i seksi koža: Mnoge poznate žene diljem svijeta ističu kako obožavaju Johnson's baby ulje jer spaja nespojivo – nježnu i meku kožu te seksi i sjajan izgled.

4. Lice puno svježine
: Johnson's baby ulje vrlo nježno i blago može ukloniti šminku u samo nekoliko sekundi. Nanesi nekoliko kapi Johnson's baby ulja na blazinicu i lagano prislonite na kapak. Drži nekoliko sekundi, a zatim laganim pokretima blazinicom nježno ukloni šminku. Osim što će vrlo nježno ukloniti šminku, Johnson's baby ulje hidratizira i njeguje tvoje osjetljivo područje oko očiju.

5. Opuštajuća kupka
: Johnon's baby ulje ima opuštajuća svojstva pa se zato najčešće primjenjuju kao sredstvo za pripremu beba za spavanje. Jednak učinak opuštanja pruža i djevojkama, majkama i ženama. Kada ti je potrebno opuštanje napuni kadu s vodom, a u vodu ukapaj nekoliko kapi Johnson's baby ulja. Osim što će nahraniti tvoju kožu i osigurati ti potrebnu vlažnost, Johnson's baby ulje u toploj kupci prilikom isparavanja pružit će tu svojevrsnu aromaterapiju i tako opustit tvoj um, tijelo i duh.

Trikovi za ljepšu kožu

6. Britanci su ludi za njim: Velika Britanija, kao pojam, u modnom svijetu označava eleganciju, prestiž, modnu prijestolnicu. Upravo zato Britanci često nameću modne trendove, a britanske zvijezde uzor su i inspiracija mnogim ljudima diljem svijeta. U 2006. godine prodano je 3,7 milijuna bočica Johnson's baby ulja što je ukupno 1,1 milijun litara. Istraživanje je pokazalo da su glavni razlozi uspjeha Johnson's baby ulja – svilenkasta, hidratizirana i glatka koža koja se postiže njegovim nanošenjem.

7. Seksi noge: Mnogo je celebrityja koji koriste Johnson's baby ulje kako bi njihove noge izgledale glatko, sjajno i njegovano. Sjaj ne osigurava samo da koža na tvojim nogama izgleda besprijekorno, glatko i bez nepravilnosti, već i da tvoje noge izgledaju duže i tanje. Da bi postigla još veći sjaj nogu, na noge prethodno nanesi sjajni puder u prahu, a zatim ga ravnomjerno razmaži uz pomoć Johnson's baby ulja.

8. Zagladite strije: Strije i celulit uzrokuju neatraktivan izgled naših nogu i trbuha te su najčešći uzrok nezadovoljstva. Strije nastaju kada je koža rastegnuta, a zbog nedovoljno kolagena smanjuje se njena elastičnost, pa prilikom rastezanja puca. Johnson baby ulje zadržat će kožu glatkom i podatnom, sprječavajući nastanak strija. Samo je potrebno svakodnevno izmasirati željena područja Johnson's baby uljem i tako preventivno utjecati na nastanak strija.

9. Glatke noge bez osipa
: Johnson's baby ulje možete koristiti kao svojevrsni balzam za brijanje kako bi tvoje noge nakon brijanja bile meke i bez crvenila. Johnson’s baby ulje osigurava britvici da glatko klizi niz kožu pa tako sprječava grebanje koje kasnije rezultira osipom i crvenilom. Za lakše uklanjanje dlačica i izbjegavanje osipa potrebno je samo nanijeti Johnson's baby ulje na mokru kožu prije brijanja, a zatim i nakon brijanja za vlažnost kože, ugodan miris i neodoljiv sjaj.

10. Čarobni prirodni make-up
: Za prirodni sjajni izgled, nanesi nekoliko kapi Johnson's baby ulja uz vrh jagodica. Osim jagodica, Johnson's baby ulje možeš nanijeti uzduž donjeg ruba obrva kako bi tvoje oči izgledale veće i naglašenije, a obrve urednije.

Uključiti se možete OVDJE

Sretno svima i pratite nas na Zdravoj Kravi jer svakodnevno donosimo mnoge savjete za njegu, ljepotu i zdravlje!

Idi na 24sata

Komentari 1

  • shunjic 22.07.2012.

    Johnson s baby ulje uljepšalo mi mladost, Par kapi u kupki donosilo radost. Godine su prošle,još uvijek ga rabim,sretna kada meka koljena pogladim. Premažem si lice pa i ruke svoje, Koristim za guzu unučice moje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare