To je to što me zanima!

Kraj crkve napravili snježnog Isusa: Svi u selu su oduševljeni

Prvo su postavili drvenu konstrukciju, oko koje su stavljali snijeg te ga potom oblikovali. S vremenom je snjegović postao Isus koji rukama poziva ljude k sebi
Vidi originalni članak

Taj dan nismo imali struje, a padao je gust snijeg. Marko me pozvao da kraj crkve radimo snješka. U prvi mah mi se nije išlo na hladnoću, ali kad mi je Marko iznio svoju ideju, promijenio sam mišljenje, rekao je Tin Tomić iz Orubice kraj Nove Gradiške. S Markom Rizvićem napravio je snježnog Isusa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za izradu Isusa većeg od dva metra utrošili su više od dva kubika snijega. Prvo su postavili drvenu konstrukciju, oko koje su stavljali snijeg te ga potom oblikovali. S vremenom je snjegović postao Isus koji rukama poziva ljude k sebi.

Snježni Isus oduševio je mještane, a mladići kažu da bi napravili i većeg da su znali kako će izazvati tako pozitivne reakcije. Podrška im je bila i Markova majka Marija Rizvić, koja se bavi izradom skulptura u drvu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • davor430 23.12.2018.

    kome?

  • VOLBEAT 21.12.2018.

    bolje i to, nego ledeni franjo...

  • spirit lamp 21.12.2018.

    Vracamo se u srednji vijek. Ne samo da su ljudi postali skroz nepismeni i neinformirani u svakom pogledu, neko im je jedina inspiracija Isus.

Komentiraj...
Vidi sve komentare