To je to što me zanima!

Krava pobjegla iz klaonice kroz kanalizacijske cijevi

Krava u francuskoj klaonici 'shvatila' je da je premlada da bude servirana za objed. Pobjegla je kroz kanalizaciju. Našli su je zaglavljenu u otvoru
Vidi originalni članak

Krava je pobjegla iz klaonice, pala kroz kanalizacijski otvor i bježala kilometar i pol kroz podzemne cijevi dok je nisu ulovili. Životinju tešku 570 kilograma konačno su locirali u Noeux-les-Minesu, kraj Calaisa, nakon što je vikar prijavio prigušeno mukanje koje je dolazilo negdje iz zgrade. Radnici seoskog vijeća pronašli su zbunjenu kravu zaglavljenu u uskom otvoru podzemnog tunela. Prije nego što su je izvukli uz pomoć dizalice i poluge, umirili su je sedativima. Na žalost, kravu su na kraju morali uspavati jer su ozlijede, koje je "zaradila" u svom filmskom bijegu, bile preteške.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • entoni 16.08.2008.

    Jadna kravica, treaba ostati živa !

  • almica82 12.08.2008.

    meni ovo nije smijesno! jadna krava! nikada nisam pozalila sto ne jedem meso, bas zbog ovakvih stvari! et, pokvari mi dan ovakva vijest!

  • petruss 12.08.2008.

    hahahaaha... pa kako sam se ismijo do suza! Krava je zaslužila da je se poštedi. Siguran sam da je u prošlom životu bila Xena ratnica ili neki diverzant!

Komentiraj...
Vidi sve komentare