To je to što me zanima!

Kreće najveća nagradna igra u Hrvatskoj koja nema kraja!

Od 22. travnja u 24sata osvojite Fiat Tipo i druge automobile, laptope, karte za Euro, skutere, novac, putovanja... Ovo je nagradna igra koja nikad ne prestaje!
Vidi originalni članak

Pripremamo igru koja nema završetka, pa tako nema ni nagradama koje možete osvojiti. Od petka 22. travnja, pa svaki dan poslije toga, igrajte s 24sata i osvojite vrijedne nagrade.

Prvo dijelimo Fiat Tipo, najnoviji model na hrvatskom tržištu, s mnoštvom pametnih rješenja i bogatom standardnom opremom. Zatim dijelimo i druge automobile, pa skutere, bicikle... Uz 24sata moći ćete osvojiti najnovije modele pametnih telefona, laptopa...

Imamo ponešto i za one koje vesele druge stvari. U beskonačnoj nagradnoj igri darujemo i putovanja, hrpu novca, a mnoge će sigurno razveseliti informacija da ćemo sretnicima darovati karte za Europsko nogometno prvenstvo u Francuskoj. Osvojite i goleme televizore s vrhunskom rezolucijom, role, tablete...

Još jedna dobra vijest je što ova nagradna igra nije rezervirana samo za tiskano izdanje 24sata. Igrati se možete i putem naših portala, a i svi naši pretplatnici na tiskano izdanje moći će osvajati nagradne igre koje smo osmislili samo za njih. Novine 24sata ovim postaju središnje mjesto za sve nagradne igre u Hrvatskoj. Svaki dan na stranicama tiskanog izdanja 24sata moći ćete pronaći sve informacije o našim igrama te o svim ostalim najvećim igrama u Hrvatskoj. U 24sata sve nagradne igre bit će na jednome mjestu, više ih ne morate tražiti svuda naokolo. Mi vam pomažemo da osvojite što više nagrada.

Svaki dan čitajte 24sata jer uskoro vas očekuje više informacija o ovoj nevjerojatnoj nagradnoj igri!

Idi na 24sata

Komentari 14

  • teta34 29.04.2016.

    a gdje su igre za nas koji ne čitamo tiskana izdanja????? puste priče , poslala toliko kuverti sa kuponima i nikad ništa ali baš ništa pa više i ne kupujem novine!

  • gnjus 19.04.2016.

    Nikad nisu objavljeni rezultati ni za nagradnu igru za fotografiju najboljeg zalaska sunca. Jednostavno ste obrisali taj članak, tako da je i ovo prevara.

  • Cukrena 17.04.2016.

    Lijepo bi bilo osvojiti barem nešto..

Komentiraj...
Vidi sve komentare