To je to što me zanima!

Krenula je u kupovinu i u vrećici našla bebu pitona

Lesley Coles (63) je uzela vrećicu i krenula u trgovinu, no omeo ju je njen pas koji je histerično počeo lajati. Tek je tada shvatila da nosi zmiju
Vidi originalni članak

Lesley Coles (63) iz Velike Britanije krenula je u dućan te je iz kuhinjskog ormarića uzela vrećicu. Odjednom je njen ljubimac Trixie histerično počeo lajati, a žena je bacila vrećicu na pod.
- Pogledala sam u vrećicu i ugledala zmiju. Užasno ih se bojim te sam drhtala još satima. Da nije bilo mog psa, odnijela bih tu zmiju sa sobom u kupovinu - priča Lesley.  Izbacila je vrećicu iz kuće, skupa sa zmijom i nazvala kćer koja živi u blizini da joj pomogne.
- Bila je sva histerična. Uistinu ne voli zmije - kaže Sara Cross koja je pozvala  udrugu za zaštitu životinja. Kažu kako je zmija bila mladunče pitona, duga oko metra te da je moguće da je u Lesleyinom ormariću neometano živjela do šest mjeseci.
- Kažu da je mama imala sreće što je zmija bila mladunče, jer inače mogu narasti do pet metara - kaže Sara. Pitona je zbrinulo društvo za zaštitu životinja.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ares 20.08.2009.

    Jbt, koja prljavica, kaj, da nije malo ogladnila i išla u shopping, ne bi skužila pitona dok ne bi narasto u anakondu....

  • mina77 20.08.2009.

    uostalom, otkud došla ta zmija?hmm

  • cmicmi 20.08.2009.

    jbte , pa to onda znači da luda britanka nije nekoliko mjeseci uopće čistila kuhinju :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare