To je to što me zanima!

Krenuli na put pa ih dočekale oluje, potresi, požari i tsunami

Par je odlučio posjetiti Njemačku, Australiju, Novi Zeland i Japan. Tijekom puta su ih dočekale najgore prirodne katastrofe uključujući i razorni tsunami u Japanu
Vidi originalni članak

Novovjenčani par Stefan i Erica Svanstrom iz Švedske odlučio je otići na četiri mjeseca dug medeni mjesec. Posjetili su Njemačku, Australiju, Novi Zeland i Japan. Njihov odmor iz snova ubrzo se pretvorio u pravu noćnu moru. 

Prvo su otputovali u Munchen u prosincu, gdje ih je dočekala jedna od najvećih snježnih oluja u Europi. Nakon Njemačke otputovali su u Australiju u siječnju, gdje su pak naletjeli na snažni ciklon Yasi. na 24 sata su bili smješteni u skloništu zajedno s 2500 ljudi. U Brisbane su stigli odmah nakon strašnih poplava, a u Perthu su za tek nekoliko dana 'promašili' velike požare. Na Novi Zeland su otputovali u veljači. Stigli su u Christchurch taman kada je taj grad pogodio potres jačine 6,3 stupnjeva po Richteru. 

Ipak, par nije gubio nadu i veselili su se sljedećoj destinaciji. Otputovali su u Tokio prošlog mjeseca, taman kada je Japan pogodio razorni potres i tsunami. Par je trenutačno na sigurnom u svom domu u Stockholmu, piše Daily Mail.

- Proživjeli smo veće katastrofe od onih koje nas u braku mogu dočekati - rekao je Stefan, koji je preživio i tsunami u Indoneziji 2004, godine. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • JunFan 06.04.2011.

    Izmišljena priča 100%...

Komentiraj...
Vidi sve komentare