To je to što me zanima!

Krenuli u Sydney, završili na drugom kraju planeta

Talijanski par se ukracao na avion te su mislili da putuju za Australiju. Sletjeli su u pokrajinu Nova Škotska u Kanadi zbog greške turističke agencije
Vidi originalni članak

Valerio Torresi (26) i njegova djevojka Serena Tavoloni (25) rezervirali su odmor od 48 dana preko jedne turističke agencije u Rimu, nadajući se kako će vidjeti ljepote Australije. Ukrcali su se na avion te su završili na drugom kraju planeta. Sletjeli su na otok Cape Breton u kanadskoj pokrajini Nova Škotska.
Prvo smo se prestrašili, a zatim smo mislili da se netko šali s nama. Na žalost, bilo je istinito - ispričao je Torresi. Ipak, par je odlučio najbolje iskoristiti vrijeme te su krenuli u obilazak kanadskog Sydneyja. Vlasnici jednog lokalnog hotela čak su im ponudili i besplatan smještaj, piše Telegraph. Nadaju se kako će u turističkoj agenciji ipak dobiti karte za Australiju te otići u Sydney. Putničke agencije nisu prvi put pomiješale kanadski i australski Sydney. Jedan britanski par je 2002. godine umjesto u Australiji završio također u Novoj Škotskoj.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare