To je to što me zanima!

Krevet za 250.000 kuna u kojem možete živjeti

Za one koji vole dane provoditi ispod pokrivača, ovo je krevet iz snova. Krevet nazvan 'Starry Night' se teško moe nazvati samo krevetom
Vidi originalni članak

U krevetu se nalazi snažan kompjuter sa 1500 gigabajta memorije s internet vezom i suround sustavom reprodukcije zvuka. Ako je jedino što želite raditi u krevetu, spavanje, krevet se sam može zagrijati ili ohladiti na željenu temperaturu prije nego legnete. Kada spavate, krevet snima vaše disanje i pokrete i podešava se tako da vas spriječi u hrkanju. Neke značajke su temeljene na vojnoj tehnologiji, uključujući i sustav dizajniran za eliminiranje hrkanja. Kada osjeti hrkanje, motor u madracu ga podiže za sedam stupnjeva i tako otvara nosne puteve za zrak. Cijevi, u kojima se nalazi voda, u madracu hlade i griju ležaj, a njima upravlja snažno računalo. U njemu se može spremiti i 400.000 pjesama ili 2000 sati videa.
- Kupci su nam rekli kako svoje krevete ne korist samo za spavanje - objašnjava Mark Quinn iz tvornice Leggett & Platt.
- Krevet je mjesto gdje čitamo, gledamo filmove, provodimo vrijeme s djecom ili slažemo odjeću. Ovaj krevet nam sve to može omogučiti. Dizajniran je da bude čovjekov savjetnik u spavanju i tako poboljša kvalitetu života - priča Quinn.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zeljko_ri 08.01.2008.

    sigurno 5% ako će ti to što značiti

  • armagedon6 08.01.2008.

    jel dobiješ popust na gotovinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare