To je to što me zanima!

Krim Tim 2 može u mirovinu: Stigli su 'Partneri u zločinu'

Ukoliko su vam dojadile domaće 'humoristične' serije, onda napokon imate razlog za veselje, optimizam i pjevušenje u šest ujutro kada se spremate na posao...
Vidi originalni članak

Mnogi će se složiti da su '2 kitice' ponajbolji hrvatski YouTube kolektiv, a tu su reputaciju opravdali i s pilotom svojeg trash miniserijala. Iako se prije svega radi o entuzijastima koji za produkciju svojih uradaka nemaju ni kune, prvi dio miniserijala humorističniji je i kvalitetniji od gotovo svega što se može vidjeti na domaćim televizijskim kanalima, a spada u navodno humoristični žanr.

U redu je, da, znamo, Krim Tim 2 klasa je za sebe i sve druge serije u usporedbi s njim jednostavno ispadaju smiješne, a svi drugi detektivi bijednici u usporedbi s Leonom

Poznati hrvatski YouTuberi prvi dio svojeg policijskog miniserijala opisuju kao mješavinu 'Njujorških Plavaca, Žice, Smrtonosnog oružja, 21 Jump Streeta i Tarantinovih filmova, 'samo s njih dvoje te gluplje i lošije'.

Eto, sami su to napisali u opisu videa na YouTubeu, nismo to izmislili. Uostalom, pogledajte i sami prvu epizodu 'Partnera u zločinu'. 

Naravno, dečke i njihove umotvorine možete pratiti na Facebooku i YouTubeu

Idi na 24sata

Komentari 5

  • teninamama 30.03.2016.

    Bezveze. Nimalo smiješno samo vulgarno

  • Lojqa 30.03.2016.

    Ništa ne može nadmašiti Šnjim tim 2.

  • Gaziran 30.03.2016.

    svi ti wanabi poznati po youtube-u i fejsu mi jako idu na jedan organ. kakvi likovi, kakav svijet...

Komentiraj...
Vidi sve komentare