To je to što me zanima!

Krokodil joj pojeo mobitel, ali Ukrajinka želi svoju SIM karticu

Krokodil je pojeo ženin mobitel nakon što je Ukrajinka pokušala uslikati životinju. Ispao joj je u bazen, a Gena ga je progutala. Sada traži natrag svoju SIM karticu
Vidi originalni članak

Gena, ženka krokodila iz akvarija u ukrajinskom Dnjipropetrovskom pojela je mobitel žene kojoj je  uređaj upao u bazen, piše msnbc. Djelatnici akvarija to su otkrili nakon Gena nekoliko tjedana nije htjela jesti, a iz trbuha joj se čula zvonjava. Nisu vjerovali sve dok se nije oglasila Rimma Golovko koja se požalila da joj je krokodil pojeo mobitel te da želi svoje dragocjene kontakte i fotografije iz uređaja. Golovko tvrdi da nije njezina greška te da joj je mobitel ispao dok je Genu pokušavala slikati. 

Čuvari su po preporuci veterinara Genu pokušali hraniti posebnom hranom kako bi počela jesti i izbacila mobitel, ali nisu uspjeli.

Glavni veterinar u akvariju Oleksandar Shushlenko  rekao je kako će Genu, ukoliko ne počne jesti tijekom sljedećih tjedan dana, slikati rendgenom. Dodao je kako je vađenje mobitela operacijom zadnja opcija.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • lovryy 09.08.2011.

    Ukrajinka je sigurno plavuša

  • nisde1 22.01.2011.

    nek čeka pri riti!!!!

  • boncampo 22.01.2011.

    neka mu se uvuče u guzicu i nađe karticu

Komentiraj...
Vidi sve komentare