To je to što me zanima!

Kući se nakon tri godine vratio 20 kg lakši i izbezumio obitelj

Hadi Wibawa prije tri je godine otišao iz Indonezije u London zbog studija. Kada je završio školovanje, odlučio se vratiti kući i roditeljima pritom prirediti pravo iznenađenje...
Vidi originalni članak

Iako je tijekom tri godine redovito održavao kontakt s roditeljima, Hadi je izbjegavao komunikaciju video vezom i za to je imao vrlo dobre razloge. Naime, on je cijelo vrijeme naporno radio na 'skidanju' kilograma i planirao veliko iznenađenje za roditelje jednom kada se vrati. 

Njega je realizirao baš nedavno kada je nakon višesatnog leta sletio na tlo Indonezije i tamo s dva brata pripremio zaista nezaboravno iznenađenje za roditelje. 

U restoranu je rezervirao stol odmah do onog koji su njegova braća rezervirala za roditelje. U Hadija se prvo zagledala njegova majka koju je mladić za susjednim stolom neodoljivo podsjećao na njena sina. Nakon nekoliko minuta on se digao, nasmijao i zagrlio je, a njenom uzbuđenju nije bilo kraja. 

No, još je zanimljiviji bio otac koji je ustvrdio da je mladić za susjednim stolom 'zgodniji od Hadija' i uz to se slatko nasmijao. Nekoliko trenutaka kasnije Hadi je i njemu otkrio svoj pravi identitet nakon čega su se izgrlili s osmjesima od uha do uha. 

Video je u samo nekoliko dana pokorio društvene mreže pa ga je dosad vidjelo više od 1.7 milijuna ljudi. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Babyloader 06.08.2016.

    Baš su ga se zaželjeli...mama ga ne šljivi, drugi brat također a tata je neki škrtac...na kraju su imali krasan ručak od ostataka s njegovog tanjira i ostatka s onog s kojeg su jela braća...bolje da se nije sramotio.

  • umjereni pacifist 03.08.2016.

    srdačnije se pozdravim sa ljudima koje viđam svaki dan,za razliku od mame. još je ispružila ruku da joj nemože prići bliže. samo je jedna mama

  • It's kišing 02.08.2016.

    Meni su ionako svi isti...hahahs

Komentiraj...
Vidi sve komentare