To je to što me zanima!

Kuhinjski štednjak ispalio metak i pogodio kućanicu

Amerikanki je pružena medicinska pomoć nakon što ju je upucao štednjak. U novinskom papiru, kojim je palila peć, slučajno je ostao jedan metak
Vidi originalni članak

Cory Davis (56) iz Sekia, država Washington, upalila je peć od lijevanog željeza kad je nešto unutra eksplodiralo. Čula je glasan udarac i nešto ju je pogodilo u unutarnji dio lista na nozi.
- Mislila sam da je komad vrućeg ugljena. Ali nije bio - priča Cory.
Bio je to dio čahure metka od 22-milimetarskog kalibra koji je netko slučajno tamo stavio s komadom novinskog papira. Cory je rekla da se kutija s municijom slučajno rasula prije mjesec dana. Sigurno je ostala u komadu papira kojim je palila peć.
- Uvijek je problem sa zalutalim metkom. Naravno, pogodio me. Koliko ljudi ima da im se dogodilo da ih upuca peć - pitala se.
Sama je izvadila metalnu krhotinu iz rane i tek sljedeći dan posjetila lokalnu bolnicu Forks Community. Liječnik joj je očistio ranu i dao cjepivo protiv tetanusa. Kontaktirao je policiju u slučaju ako je metak ispaljen iz pištolja. Ali narednik Brian King prihvatio je njezinu priču i rekao da je jedan lovac bio ozlijeđen na sličan način kad su prije nekoliko godina mecima palili u vatru.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare