To je to što me zanima!

Kupite ukleti svjetionik: Kupac dobiva i 'cimera', duha Raya

Svjedoci su najčešće viđali utvaru odjevenu u radničku odjeću kako stoji na balkonu. Neki su navodno nailazili na otiske stopala na plaži oko svjetionika veće od ljudskih
Vidi originalni članak

Ukleti svjetionik Point of Ayr na sjeveroistočnoj obali Walesa na prodaji je za 870.000 kuna, piše Wales Online. Potencijalni kupac uz svjetionik dobiva dva hektara zemlje, prekrasan pogled na zaljev i prijatelja, duha starosjedioca. 

Svjetionik je poznat po čestim jezivim zbivanjima. Svjedoci su najčešće viđali  utvaru odjevenu u radničku odjeću kako stoji na balkonu. Neki su navodno nailazili na otiske stopala na plaži oko svjetionika koji su, tvrde, bili mnogo već od ljudskih. Istraživači paranormalnih pojava pričali su kako su u daljini čuli smijeh i zazivanje imena. 

Britanac Adam Corkill iz Stockporta ispričao je kako je kao tinejdžer s prijateljem vidio prikazu koja je izgledala kao muškarac koji popravlja opremu na svjetioniku. Kada su se približili svjetioniku, prikaza je nestala, a sva vrata su bila zaključana. 

Neki također svjedoče kako se i psi u blizini svjetionika ponašaju jako čudno, a neki ne žele ni prilaziti. 

Istraživači skupine Pathfinder Paranormal Investigators zabilježili su čudne reakcije svjetala. Zaključili su kako se oko svjetionika pojavljuje duh muškarca imena Raymond koji je radio na svjetioniku i umro od groznice i slomljenog srca. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Nishimura_Umri 05.07.2014.

    RYANE MAJKE TI DI SI TI PRIJE DVA DANA SI BIO U ZAGREBU I KAŽEŠ MI DA IDEŠ NA SVETIONIK wtf

  • AnđelaCvitković 29.02.2012.

    neka hvala :D

  • CeDeViTa_2 17.11.2011.

    Ja bih bas voljela da si mogu priustiti ovaj svjetionik :) Nevjerovatno je romantican, ako je to ovaj sa slike, a sto se duha tice, to bi me samo vise privuklo da ga kupim da vidim i to cudo :) Predobra marketinska kampanja, nema sta! Mi smo ljudi radoznali, pa ako nam servirate svjetionik sa duhom i obicni dosadni svjetionik, svi ce poluditi za tim duhom :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare