To je to što me zanima!

Lijeni 'bilder' si napumpao ruke opakim miksom alkohola i ulja

Kako bi, pretpostavljamo, impresionirao djevojke i prijatelje, jedan je Rus odlučio poraditi na mišićnoj masi. Očito prelijen da ode u teretanu, mišiće je povećao ubrizgavanjem opasne mješavine...
Vidi originalni članak

Kirill Tereshin je naizgled obični 21-godišnjak i bodybuilder iz ruskog grada Pyatigorska. Točnije rečeno, on je netko tko bi volio biti mišičavi bodybuilder jer mu je teretana zapravo više-manje nepoznata okolina. 

Ruskim su se društvenim mrežama proširile fotografije njegovih neproporcionalno 'nabildanih' bicepsa koje su šokirale ali i zabavile mnoge. Naime, umjesto da ruke ojača dizanjem utega u teretani, on se odlučio na potpuno suludu alternativu - ubrizgavanje synthola, mješavine koja se sastoji od 85% ulja, 7,5% lidokaina i 7,5% alkohola

Radi se o supstanci koja se popularizirala prvenstveno u zemljama Južne Amerike gdje su je 'bodybuilderi' počeli koristiti u neumjerenim količinama ne kombinirajući ju pritom sa vježbanjem, o čemu smo već pisali. Nekada su ju koristili i pravi bodybuilderi kako bi istaknuli definiciju na kojoj su naporno radili. 

Međutim, u obliku u kojem ga koristi mladi Rus, synthol može biti iznimno opasan, a, upozoravaju liječnici, uzrokuje oštećenje živaca, mišića, brojne infekcije, a zabilježeno je i nekoliko amputacija udova koje su bile potrebne usred komplikacija. 

Kirill Tereshin se pohvalio da se 'bildati' syntholom počeo krajem ljeta otkad si ga je ubrizgao 'na litre', a kako to sve izgleda... Pa, najbolje je da pogledate sami. 

 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • 12.11.2017.

    Po meni je trebao smanjit ulje i povecat lidokain.

  • PATRICIA 12.11.2017.

    Odvratno!

  • internet_patnik 12.11.2017.

    Baš je bilde-r.

Komentiraj...
Vidi sve komentare