To je to što me zanima!

Ljetna akcija: pretplata 24sata ti daruje 30 primjeraka novina!

Pretplatite se na 24sata na 3 mjeseca po posebnoj ljetnoj ponudi jer vam darujemo još jedan cijeli mjesec pretplate! Uživajte u besplatnoj dostavi novina na kućnu adresu i brojnim pretplatničkim pogodnostima!
Vidi originalni članak

Što to znači?

Pretplatite se na 24sata na period od 3 mjeseca po 7-dnevnom modelu (od ponedjeljka do nedjelje), a mi vam po isteku pretplate darujemo još jedan cijeli mjesec pretplate potpuno besplatno. Cijena novina u periodu od tri mjeseca iznosi 4 kune po primjerku, a nakon toga novine sljedećih mjesec dana i dalje stižu na vašu adresu svih sedam dana u tjednu, ali ih ne morate plaćati.

Što trebate učiniti?

Nazovite 01/24 24 244 i zatražite svoju 7-dnevnu pretplatu. Bitno je napomenuti da želite pretplatu po posebnoj, ljetnoj ponudi i izgovoriti kôd “24LJETO“. Također, možete nam se javiti i na Facebook stranici 24klub nakon čega ćemo mi kontaktirati vas!

Što sve uz pretplatu dolazi?

Novine dolaze na vašu adresu 7 dana u tjednu, besplatnom dostavom, a vi ostvarujete uštedu od 20% u odnosu na kiosku, jer novine 24sata plaćate 4 kune dok na kiosku stoje 5 kn. Uz to, kao pretplatnik 24sata imate pravo na brojne pretplatničke pogodnosti: pretplatnički list koji izlazi svakog 24. u mjesecu, a donosi pregršt popusta i pogodnosti poput servisa kućanskih aparata, popusta na putovanja i kupnju različitih artikala na Mondo.hr. Zatim, očekuje vas i niz letaka s posebnim ponudama, sezonske knjižice s popustima u restoranima, termama, odmorištima, nagradne igre i natječaji s posebnim fondom nagrada samo za pretplatnike 24sata.

 

Za sve informacije vezane uz pretplatu na raspolaganju vam stoji pozivni centar na broju 01/ 24 24 244 (radno vrijeme radnim danom: 7 -17 sati; subotom: 7 – 12 sati) ili Facebook stranicu 24klub.

Uživajte u ljetu čitajući 24sata!

Idi na 24sata