To je to što me zanima!

Ljetni paket: Španjolska lezbijkama nudi oplodnju

Turistička agencija i klinika za umjetnu oplodnju udružile su snage u turističkoj ponudi za ovo ljeto. Ako žene ispune uvjete, mogu se i vjenčati
Vidi originalni članak

Španjolskoj uz novu ponudu za ovo ljeto ne trebaju slogani koji se rimuju ili odašilju poruku. Oni ove godine uz sunce, more i zabavu nude i sklapanje istospolnih brakova i umjetnu oplodnju. Riječ je o 'lezbijskom paketu' jedne turističke agencije za homoseksualce i Klinike za plodnosti. Sve je krenulo s naglim slijevom Britanki u zemlju s jednim od najliberalnijih zakona u Europi. Njih 30-ak godišnje dolazi na umjetnu oplodnju u Španjolsku jer su donori sperme u Velikoj Britaniji 2005. godine izgubili pravo na anonimnost. Kako tretman oplodnje zahtjeva nekoliko dana provedenih u bolnici, upravitelj klinike Instituto Bernabeu iz Alicantea, Rafael Bernabeu se dosjetio kako dodatno zaraditi.
- Žene koje dolaze kako bi dobile bebu, rade nešto vrlo posebno u životu - rekao je Maria Jose Rico iz turističke agencije Rainbow Travel, i zato će im on ponuditi najbolje od svega: sobe s pogledom na Mediteran, noćne vožnje na jahtama i tretmane za ublažavanje napetosti prije oplodnje. Lezbijke nakon toga, ako ispune zakonske uvjete, mogu sklopiti i brak.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • FIĆEK 15.06.2009.

    ko je tu lud

Komentiraj...
Vidi sve komentare