To je to što me zanima!

Ljubav na prvi pogled: Ovaj je RC avion puno više od igračke

Model A-380, predstavljen na showu u švicarskome selu Hausen am Albisu, doista nije samo igračka već remek-djelo. Tisuće su se zaljubile u njega već na prvi pogled
Vidi originalni članak

Autor videa nažalost nije naveo koliko je njegovim tvorcima bilo potrebno vremena da ga naprave i koliko ih je to novaca stajalo, no ipak je ostavio uz snimku neke zanimljive podatke.

Impresivni zrakoplov na daljinsko upravljanje je težak 70 kilograma, dugačak 4.80 metara i raspona krila od 5,30 metara, te može ostati u zraku nešto više od osam minuta.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • arcanius 13.12.2013.

    ne znam za avione, ali sad radim katamaran od balze i avio šperploče, sve ručno bez strojeva i tak već 4 tjedna... a još nisam ni prvi sloj stavil epoksija sa pređom!... vremenski, minimum 2 mjeseca za dobar trup katamarana (speedboat) bez elektrike, bez čavala (neki s njima ukucavaju balzu u rebra, što ja mrzim)... inače čamac je tek 40cm dug i 15cm širok... za ovaj avion bar 7 mjeseci bez lakiranja!... ipak mora biti simetričan sa svih strana...

  • strmi007 24.11.2013.

    odlično

  • Lori Loredana 22.11.2013.

    Skupa zanimacija, ali tko ima taj se i igra. Mogao je i bolje uložiti taj novac, npr.dati za gladnu djecu. To mi dođe isto kao bogataši koji plaćaju put u svemir, umjesto da tim novcem pomognu siročadi u Africi, Indiji ili bilo gdje drugdje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare