To je to što me zanima!

Ljubavnici za 20 god. veze platio 450.000 kn odštete

Nakon što je 20 godina varao suprugu, morao je isplatiti svoju ljubavnicu jer joj je prekidom veze prouzočio bol i tugu. Platio joj je 450.000 kuna
Vidi originalni članak

Australski poslovni čovjek iz Melbournea platio je odštetu od 450.000 kuna ljubavnici s kojom je imao aferu 20 godina. Oboje imaju više od 60 godina. Tužila ga je jer ju je šokirao prekidom, a davala mu je samo ljubav i pažnju.
- Uvijek mi je govorio kako će se brinuti za mene, a sada me ostavio. Dala sam mu najbolje godine i vjerujem kako bi i druge žene trebale učiniti isto što i ja - rekla je i dodala kako mu je bila velika emotivna podrška. Putovala je s njim i sjedila kraj njega na poslovnim večerama. Iako je imala posao i stan, davao joj je mjesečni džeparac. Isplatio ju je prije nego što je slučaj došao pred suca.
Zahvaljujući promjenama u obiteljskom zakonu dugogodišnje vanbračne afere i istospolne veze dobile su ista prava kao i tradicionalni brakovi. Stručnjaci kažu kako bi slični slučajevi mogli zatrpati sudove. Nije poznato kako je na sve reagirala njegova supruga, ali još su u braku.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • miguli 09.11.2009.

    Kaj mu je žena delala 20 ????Let kad je on ševil okolo???? pitam se ja ?=!!!

  • snork 09.11.2009.

    šta su se muški tu pobunili. nema više ni u babe džabe. :D

  • snork 09.11.2009.

    a žena nije kao ništa znala 20 god, haha. svo troje su (možda i četvora ;)) živjeli u harmnoiji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare