To je to što me zanima!

Ljutiti Beograđanin na A1: Ovo je iživljavanje, uvedite vinjete!

Snimka u kojoj se jedan Beograđanin novinarki HTV-a žali na dugo čekanje na naplatnim kućicama u Hrvatskoj postala je veliki hit na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Ljetne gužve na naplatnim kućicama uobičajena su pojava u Hrvatskoj, ali za jednog Beograđanina to je bilo strašno iskustvo. Snimka u kojoj se novinarki HTV-a žali na dugo čekanje na vrućini postala je veliki hit na društvenim mrežama. 

Na pitanje novinarke "je li gužva", odgovorio je:

- Nije gužva nego katastrofa. Uvedite vinjete, ovo je iživljavanje. Da sam turist dva puta bih razmislio o dolasku u Hrvatsku.

Nakon što ga je novinarka pitala je li petak za putovanje možda odabrao jer je mislio neće biti gužve, Beograđanin je na kombinaciji srpskog i engleskog rekao:

- Znači, petkom se uvijek zezne čovjek kad ide? Svaki petak izuzetak? Stay out of the highway on Fridays? Šta je ovo, Mad Max? Seriously?

Novinarki je na kraju postavio pitanja koja su ujedno bila i savjet:

- Što se kuhate? Gdje vam je sun protection, gdje su vam kapice?

Video pogledajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 441

  • Flo Florko 21.07.2015.

    bjez brzo preko granice tam gdje ti je mjesto i tam se zali mater svojoj.A da zaboravio ja tam nema autoput

  • miky* m 21.07.2015.

    kažu čovjek je plesač i baletan..znači kazalištarac predlažem mu jedan plesni performans u vlaku na relaciji Beograd-Bar...ljudi to je doživljaj:))

  • lokal patriota 20.07.2015.

    Jest da je iz stranjske zemlje al u pravu je da nam treba uvesti vinjete.Mi se vinjeta bojimo ko vrag tamjana.Pa to je živa lova i to u naprijed.Mi u stvari kreditiramo državu kupnjom vinjete jer vrijedi samo ako ju platiš.Tko je tu lud,očito mi jer oni gore uvijek su u pravu i imaju super odgovor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare