To je to što me zanima!

Ljutiti stjuard zgrabio pivo i 'evakuirao' se iz aviona

Stjuarda su naljutili neposlušni putnici. Objavio je ostavku na razglas, uzeo pivo i prtljagu i spustio se niz tobogan za evakuaciju u slučaju opasnosti
Vidi originalni članak

Stjuarda JetBluea Stevena Slatera (38) toliko su naljutili putnici nakon slijetanja u zračnu luku JFK u New Yorku da je preko razglasa objavio da daje otkaz, zgrabio je pivo iz hladnjaka, aktivirao tobogan za hitne evakuacije, spustio se niz njega i otišao kući. Svjedoci s leta iz Pittsburgha, Slater je objašnjavao putnicima da moraju ostati sjediti sve dok ne počne iskrcavanje. Jedna žena, međutim, se ustala i počela skupljati prtljagu. Slater je došao do nje, rekao joj da sjedne, no, ova ga je ignorirala i slučajno udarila torbom u glavu. Slateru je nakon toga 'pukao film' te je otišao do repa aviona.
- Nek' se je.. putnik koji me je nazvao kretenom. U ovom sam poslu 28 godina. I to je to, završio sam - rekao je Slater na razglas, skinuo kravatu, zgrabio pivo i svoju prtljagu te se 'evakuirao' iz aviona. Nekoliko sati kasnije policajci su ga uhitili u njegovom domu i to dok je bio u krevetu sa svojim dečkom. Sve je rado priznao te su ga optužili za nemar i povredu tuđe imovine. Brzo su ga pustili iz pritvora. Za JetBlue je radio od 2008. godine, a o 'spektakularnoj' ostavci svi bruje na internetu te je već postao heroj.
- Kad bismo bar svi tako mogli dati otkaz, no da nas pri tome ne uhite - rekao je jedan putnik.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare