To je to što me zanima!

Muškarac iz muzeja pobjegao s 2,6 m dugom kljovom narvala

Djelatnici muzeja ispričali su kako je lopov kupio ulaznicu i ušao u muzej. Nakon samo nekoliko minuta istrčao je s divovskom kljovom u rukama i nestao
Vidi originalni članak

Za sada nepoznati muškarac u srijedu je iz prirodoslovnog muzeja u norveškom Stavangeru ukrao 2,6 metara dugu kljovu narvala, piše Aftenbladet. Djelatnici muzeja ispričali su kako je muškarac kupio ulaznicu i ušao u muzej. Nakon samo nekoliko minuta istrčao je s divovskom kljovom u rukama i nestao. Kljova je stara više od sto godina. 

- Kljova je duga 2,6 metara i jedna je od prvih izložaka koji je muzej dobio. Vrijednost joj je između 30 i 45.000 kuna. Takav predmet je gotovo nezamjenjiv i jako je teško nabaviti novi. Niti jedan nema takvu povijest - rekao je kustos muzeja Alf Tore Mjos. 

Kradljivac je star između 40 i 50 godina i  visok 175 cm. Na sebi je imao crni kaput, šešir i traperice. Ispred muzeja ga je čekao veliki bijeli pas. Policija za njim intenzivno traga. 


Idi na 24sata

Komentari 4

  • CeDeViTa_2 02.09.2011.

    Ma kad su im cuvari tako nespospobni da im covjek pred nosom iznese predmet od 2,6 metara, ne treba im to ni vracati ni traziti :D haahah jooj lika....

  • peki54321 01.09.2011.

    kljov će mu služiti kao vigrator XD

  • apolon 01.09.2011.

    došao je po kost za psa XD

Komentiraj...
Vidi sve komentare