To je to što me zanima!

Lopov od 2,25 m: Neću u zatvor! Maltretirat će me!

Kriminalac visok 2,25 metra preklinjao je suca da ga ne pošalje u zatvor jer je previsok pa se boji da ga zatvorenici ne bi maltretirali jer se ističe...
Vidi originalni članak

Britanac Christopher Lister (21) iz Leedsa visok je 2,25 i ima status invalida. Trpi strašne bolove u leđima ako ne spava u krevetu rađenom po mjeri. Sudac nije uslišio njegove molbe i poslao ga je u zatvor na 11 mjeseci zbog krađa auta. Christopher se boji kako će ga zatvorenici maltretirati zbog visine.
- Imat će velikih problema ako ga pošaljete u zatvor. U takvom okruženju, oni koji se ističu, postanu žrtve bullyinga i zastrašivanja - rekao je njegov odvjetnik Richard Wright.
Sudac je slušao kako je Christopher ukrao Citroenov kombi koji je kasnije s prijateljima koristio u provali u studenom prošle godine. Ukrali su televiziju, ali je kombi stao pa su pobjegli. Uhitili su ih i Christopher je pušten uz jamčevinu. Ali, u travnju ove godine, ulovili su ga opet za pokušaj krađe dva automobila. Jedna policijska potjera završila je sudarom s policijskim autom, a ima i niz prekršaja zbog prebrze vožnje i nepoštivanje propisa.
- Vaša nezdrava opsesija s autima dovela vas je u ovu poziciju - rekao mu je sudac Paul Miller na izricanju kazne.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bosnia_80 15.06.2009.

    tako mu i treba , šta se pravi englez;) ...ali eto ako se već boji da će ga maltretirati u zatvoru, neka nabaci još pedesetak kilograma na tu svoju visinu...i niko mu se neće smjeti ni približiti u prdekanji....

  • gorka_pilula 14.06.2009.

    o tome si trebao prije razmišljati, svatko kroji svoju sudbinu

  • damok 12.06.2009.

    kakav je to auto bio koji je ukrao, bez prednjih sjedala?

Komentiraj...
Vidi sve komentare