To je to što me zanima!

Lopova ugostili, nahranili pa poslušali njegovu tužnu priču

Nikola Stefanović u vlastitoj je kuhinji ugledao lopova kako kopa po policama no nije ga prijavio. Napravio mu je sendviče. Rasplakao je lopova koji mu je izljubio ruke
Vidi originalni članak

Obitelj Stefanović iz Zaječara, lopova koji im je kopao po kuhinji je ugostila, nahranila i poslušala njegovu tužnu priču, piše Blic. Nikola Stefanović (53) u utorak navečer čitao je novine u pomoćnoj kući i začuo neobične zvukove. Pogledao je kroz prozor kuće i ugledao lopova kako kopa po kuhinji. Umjesto da pozove policiju ili dozove susjede, Nikola je lopova pozvao za stol da riješe problem. 

- Mirno sam mu rekao da sjedne i ispriča mi tko je i zašto to radi. Obećao sam da nećemo zvati policiju - rekao je Nikola. 

Pozvao je kćer Natašu i njezinog supruga Dušana te su svi sjedili za stolom dok im je lopov pričao svoju priču. Ispričao je kako je gladan te da je htio uzeti nešto za jelo.

- Živim u Beogradu, imam 44 godine i nemam posao - pričao je lopov.

Pripremili su mu sendviče, a kada se najeo počeo je plakati. Kroz suze je Nikoli počeo ljubiti ruke i zahvaljivati mu se. Nakon nekog vremena rekao je da ide, a Stefanovići su mu ostatak sendviča spakirali za put. 

Prijatelji i susjedi obitelji Stefanović kažu kako su ''prava kršćanska obitelj tradicionalnih vrijednost''. Svi ih žele za kumove pa su već šest puta kumovali. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • _july_ 29.05.2011.

    Lopova ugostili, nahranili pa poslušali njegovu tužnu priču baš su fan članci pod rubrikom fun eto još jedne tužne priče

  • wozzie 27.05.2011.

    bitno je da s enaglašava da su kršćani!!ma marš i kršćanstvo!!nije to ništa kršćansko nego ljudsko!!svaka čast ljudima

  • lady Zokee 27.05.2011.

    U Rijeci su sve lopovi.Tu ne bi nikog nahranila.Pogledajte samo onog koji svaki put krivi noge u dr.smjeru što obilazi trg.centre i Korzo.Koga ne zna mu da,a ljudi ne znaju d je to najveći lopov..!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare