To je to što me zanima!

Luckasta i slatka galerija: Čini sve što očevi nikad ne bi smjeli

Fotograf Dave Engledow nije ni slutio da će ga stići svjetska slava kada je započeo s ovom zafrkancijom. Pročitajte što ga je na ovu seriju potaknulo i pogledajte slike
Vidi originalni članak

Fotografije Davea Engledowa, na kojima ga možemo vidjeti kako s dvogodišnjom kćeri Alice Bee čini baš sve što ne bi smio, postale su pravi hit otkako ih je počeo objavljivati na svojoj stranici na Facebooku.

Želja mu nije bila šokirati, već na nesvakidašnji i kreativan način fotografijama bilježiti njeno odrastanje.

I ne samo to, daroviti se umjetnik poželio i malo našaliti sa svim novopečenim očevima diljem svijeta prikazujući kako se ostvaruju njihove najgore noćne more.

Priznajemo, nas je oduševio idejom i realizacijom, pa s nestrpljenjem čekamo njegove sljedeće radove. Nadamo se da će se i vama svidjeti.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • num_1 16.10.2012.

    Konačno nešto kreativno, veselo, slatko i nadasve originalno ;) Ljubav prema kčeri vidi se iz svake slike- a naravno posebno na onima gdje se tata igra u photoshopu za bolji dojam. Tata svaka čast :)))

  • dvorska luda 28.09.2012.

    odlične fotke, jako kreativno, šašavo, otkačeno i jako duhovito :-))) super za tatu i kćer :D a i ova zadnja gdje je čini se i mama s bocom šampanjca :D ludooo, super je imati takvu zanimljivu obitelj

  • legion 26.09.2012.

    baš su fora

Komentiraj...
Vidi sve komentare