To je to što me zanima!

Mačak doživio šok nakon što je shvatio da je ostao bez ponosa

KINA: Vlasnici su mačka snimili u pokušaju lizanja vlastitih genitalija i uhvatili ga u potpunom šoku. Naime, steriliziran je i ostao je bez muškosti. Njegova reakcija je neprocjenjiva...
Vidi originalni članak

Poznato je da mačke mnogo vremena provode u održavanju osobne higijene lizanjem. Puno je razloga zašto se ližu, a neki od njih su: održavanje zdravlja, hlađenje i opuštanje. Ližu sve dijelove tijela, pa tako i genitalije.

Jedan mačak iz Kine snimljen je baš u pokušaju lizanja vlastitih genitalija i uhvaćen u potpunom šoku. Naime, vlasnici su ga dali sterilizirati i ostavili bez muškosti.

To je shvatio kad se polizao, a njegova reakcija je neprocjenjiva - od prestanka lizanja, preko dizanja glave, širenja zjenica do otvaranja usta.

U pozadini snimke čuje se smijeh, a snimljena je u kineskom gradu Chengduu.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • info.hr 21.10.2017.

    A gdje je video???

  • walterzenga 19.10.2017.

    barbarski običaj i masakriranje životinja. ne razumijem kako netko može tako nešto učiniti svojoj životinji koju navodno voli. u Oglasniku je moguće iznajmiti mačku za manje od 10 eura i lijepo ih upoznaš pa neka mačak jebe. čovjek ti donese mačku u transporteru, situ, zdravu, steriliziranu, sve. mislim ono, koje je to rješenje, sjeći jaja, to nije rješenje.

  • dal 18.10.2017.

    Budi oprezan...čini mi se da je otišlo ''predjelo''....

Komentiraj...
Vidi sve komentare