To je to što me zanima!

Mačak Njofra grijao pačiće, a oni su mu grickali brčiće

Pačići stari dva dana zaostali su za majkom pa su pokisli. Čitatelj Mirko Lež uveo ih je u kuću i stavio kraj radijatora, na mjesto gdje je spavao mačak
Vidi originalni članak

Majka je izvela pačiće stare dva dana, ali ova su dva zaostala i pokisla. Pokupio sam ih i uveo u kuću da se ne izgube i ne uginu. Bili su promrzli, rekao nam je čitatelj 24sata Mirko Lež (63) koji na svom imanju u Jakovlju pokraj Donje Bistre, u okolici Zagreba, uzgaja perad i druge domaće životinje. Kako je bilo hladno, a u kući su grijali, odnijeli su ih kraj radijatora. Problem je bio jer kraj radijatora spava mačak Njofra .
- Nismo znali kako će reagirati, pa smo pazili. No, Njofra ih je pogledao, liznuo a onda ih primio sebi, obgrlio repom i zaspao - rekao je Mirko. Pačići, k'o, pačići, svašta grickaju, pa su Njofru grickali po brčićima.
- On se malo prenuo, ali im nije ništa radio. Nije bio ljutit. Inače ne dira perad iz našeg dvorišta, ali ako dođe susjedova, bolje je da odmah bježi - kaže Mirko. Veterinarima ponašanje Njofre nije čudno.
- Ni mačka ni pas neće napasti ostale životinje iz svog domaćinstva jer su životinje koje dijele isti prostor jako solidarne - rekli su nam u Ambulanti za male životinje Grada Zagreba.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • jozomafijozo 01.06.2010.

    buahahahauhabbbauuuu

  • 01.06.2010.

    predivan mačak.

  • jozomafijozo 01.06.2010.

    a velike vijesti ...pa to je čisto normalno

Komentiraj...
Vidi sve komentare