To je to što me zanima!

Mali Lošinj: 'Tata, tata, uspori! Gledaj, ispred nas su dupini...'

Tata dupin plivao je kraj njih, a onda se odmaknuo. Ugledali su malog dupina i mamu mu. - To je normalno ponašanje dobrog dupina - pojasnili su iz Plavog svijeta...
Vidi originalni članak

Tata, uspori, tata, uspori, ispred nas su, govorili su naši čitatelji svojem ocu koji je upravljao čamcem u četvrtak u moru kraj Malog Lošinja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tata dupin plivao je kraj njih, a onda se odmaknuo. Ugledali su malog dupina i mamu mu. - To je normalno ponašanje dobrog dupina - pojasnili su iz Plavog svijeta.

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 21.07.2018.

    Prelijepa stvorenja su ti dupini..Ima ih u našemu moru, sreća još uvijek.. Ljubopitljivi, veseli i razigrani..Pametna bića koja nikomu neće nauditi.A kako plivajuuuuuu i rone. 😍🐬Ponekada ih vidim i ne bježe.Rano ujutro, po samom izlasku sunca se pojave i skaču.Nisu jednom slakali oko broda. I ja se uvijek zafrkavam, eno ih raspričali se :) Ako su sa mladima..ipak im se ne bih približavala..Mladi delfini su još znatiželjniji i nemaju straha..te ako vam priđu u moru, bolje ih ne dirajte..Možda bi bilo najbolje uzaći iz mora.Jer mama i tata su tu. :)

  • odb 20.07.2018.

    ...pa se ti kupaj u moru...

  • RodijakJozo 20.07.2018.

    Gotovo svaki dan provedem sat - dva vremena u njihovu društvu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare