To je to što me zanima!

'Mama, je li to penis na nebu?': 'Nije, sine, samo ti se čini...'

SAD: Piloti zračne posade američke mornarice malo su se previše zaigrali i nebom iznad Washingtona iscrtali 'eksplicitne simbole' koji su neke ljude nasmijali, a neke pak uznemirili...
Vidi originalni članak

Stanovnici gradića Okanogana u američkoj saveznoj državi Washington nisu mogli vjerovati što vide na nebu. Većina je prvo vjerojatno protrljala oči, pogledala još jednom i zatim shvatila - da, na nebu su zaista penisi!

Oglasili su se iz američke mornarice i potvrdili da je jedan njihov zrakoplov upotrijebljen za "crtanje" muških spolnih organa iznad Okanogana, prenose američki mediji.

- Zračna posada mornarice podliježe najvišim standardima i ovo smatramo apsolutno neprihvatljivim. Posada će odgovarati zbog ove neslane šale, stoji u njihovu priopćenju.

Naravno, ljudi koji su zamijetili penise na nebu odmah su ih posnimili i objavili na društvenim mrežama, a jedna majka prijavila je eksplicitne simbole lokalnim medijima tvrdeći da će morati djeci objasniti što su vidjela.

Komentar su dali i dužnosnici iz Savezne uprave za civilno zrakoplovstvo (FAA), koji su rekli da ne mogu ništa učiniti ako čin ne predstavlja sigurnosni rizik.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • BernySinara Wesker 19.11.2017.

    pa treba se malo i zezat a djeci nek objasne na svoj nacin sto bi to bilo :) treba biti malo kreativan pa se pjene jer ocito da to nisu

  • Mercedes s klasa 18.11.2017.

    Ovo je kinder bueno i 2 kinder jaja

  • PATRICIA 18.11.2017.

    Mala šala.Nista strasno;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare