To je to što me zanima!

Mama kupila kćerkici lutku, ali šokirala se kad je čula što priča

ENGLESKA: Majka je svojoj dvogodišnjoj kćerkici za rođendan poklonila lutku koja govori. No, ostala je šokirana kad je čula da lutka psuje. Aria (2) je zbog lutke počela izgovarati nepristojnu riječ - 'kujo'
Vidi originalni članak

Rachael Horton (28) iz Birminghama kupila je svojoj kćerkici Ariji lutku za njezin drugi rođendan. Kao i svako malo dijete, tako se i Aria razveselila poklonu.

Lutka koja govori trebala je biti odlična igračka za dvogodišnju djevojčicu, no Rachael je ostala u šoku kad je čula što lutka zapravo priča. Umjesto uobičajenih riječi poput 'mama' i 'tata', lutka - psuje.

- You bi... - govori lutka, a nepristojnu riječ zbog nje je počela izgovarati i djevojčica. U prijevodu, lutka govori 'kujo', što je zgrozilo majku.

- Izvadile smo lutku iz kutije i ostala sam zaprepaštena kad sam čula njezin rječnik. Odmah sam otišla u trgovinu u kojoj sam ju kupila i zatražila objašnjenje, rekla je Rachael za Daily Mail.

U trgovini Argos rekli su joj da može vratiti lutku ili ju zamijeniti za nešto drugo, no majka dvogodišnje djevojčice smatra da lutku moraju povući iz prodaje.

I ostale majke su se putem interneta požalile na psovanje lutke i razočaranje poklonom.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Vlad 29.10.2017.

    Dobar poklon za bivšu kad te napuca :-)

  • audi 2.0 29.10.2017.

    Izvadile smo lutku iz kutije i ostala sam zaprepaštena kad sam čula njezin rječnik. Odmah sam otišla u trgovinu u kojoj sam ju kupila i zatražila objašnjenje. A mala je vec pocela psovati ??? Daj ne lazi !..

  • Emanuela13 29.10.2017.

    Da nije mozda Chucky 😂😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare