To je to što me zanima!

Mamica mu kupila i drugi auto, a premlad je da vozi

Ni ekonomska kriza ne može promijeniti planove za 17. rođendan Jordana Dickensona. Proglasili su ga "najrazmaženijim derištem" Velike Britanije
Vidi originalni članak

Iako je prosječni učenik, velški tinejdžer Jordan Dickenson željno očekuje proslavu 17-og rođendana u svibnju. Majka Suzanne ponosno je otkrila kako je već potrošila 160.000 kuna na poklone.
- Kupit ću mu novu, posebno prilagođenu Vauxhall Corsu. A, obećala sam mu da ćemo poslije rođendana ići u veliku kupovinu u New York. Napravit ću mu i posebno krilo u kući kako bi imao privatnosti za sebe i prijatelje - rekla je.
Jordan, koji je premlad da vozi, već ima Renault Clio, koji mu je majka kupila za prošli rođendan.
- Žao mi je što mu je Clio već dosadio, ali obožava ga polirati - rekla je Suzanne i dodala kako nije bacila novac jer mu je dao slobodu makar sjedeći s prijateljima u autu na prilazu.
U garaži, osim auta, već ima vozila u vrijednosti 80.000 kuna, od mopeda, motora, jetskija do nekoliko bicikala. U sobi ima tri laptopa, plazmu TV, satelitsku i kablovsku antenu te nekoliko Playstationa. Prošle godine, Suzanne je na njega potrošila preko 400 tisuća kuna ne računajući zabavu koja slijedi. Priznaje kako Jordanov očuh, Lee (31), građevinski poduzetnik, misli da ga je razmazila jednako kao i njihova dva zajednička sina, Keana (8) i Thaija, koji ima samo tri mjeseca. Ali, Suzanne tvrdi drugačije.
- Da, imaju sve što požele! Ali, to ne znači da su razmaženi. Ništa me ne veseli kao trošenje novca na sinove - rekla je vlasnica diskontne prodaje namještaja.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • jasnaK 01.04.2009.

    dok neki gladuju drugi se razbacivaju.....

  • GluviMujo 01.04.2009.

    ma pustite ljude bogate neka trose svoje novce, sta vrijedi bogatas koji cuva novce ispod matrace

  • makarinjo 01.04.2009.

    ja sam sa 10 godina imao komodore 64 i bio glavni u ulici

Komentiraj...
Vidi sve komentare