To je to što me zanima!

Maserka je oralno zadovoljila igrača, dobila izvanredni otkaz

Oko Carmen i neimenovanog igrača su se okupili brojni članovi momčadi, koji su uz prizor glasno navijali. Jedan je od njih izvadio mobitel i sve to na njega zabilježio...
Vidi originalni članak

Maserka niželigaškog švicarskog nogometnog kluba Lenzburg, izvjesna 41-godišnja Carmen, dobila je izvanredni otkaz nakon što se predsjednik kluba prije nekoliko dana na vlastite oči uvjerio da je jednog igrača izmasirala oralno, donosi list Blick.

Zaigrana Carmen se u neuobičajenu masažu upustila još u svibnju, i tijekom razuzdane proslave zbog plasmana momčadi u višu regionalnu ligu.

Igrača je, kao što svjedoči trominutni video, po završetku rada noćnog kluba izvela na parkiralište i zadovoljila, te bi to vjerojatno ostala njihova mala slatka tajna da se oko njih nisu okupili brojni suigrači koji su uz prizor navijali te ga snimili.

- Budući da ih nismo mogli polovicu istjerati iz kluba, s igračima smo se obračunali interno - napisao je između ostalog u priopćenju predsjenik Lenzburga, a na što je maserka već odgovorila putem medija.

- Ispala sam žrtveno janje. Budući da je za incident netko morao odgovarati, izabrali su mene kao najlakšu metu. Što se pak incidenta tiče, uopće ga se ne sjećam. Budući da sam tu noć popila samo dva pića, lako je moguće i da mi je netko nešto podmetnuo - odgovorila je Carmen.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • Rukfas_1 21.09.2014.

    A vidite sada tu razliku. Kod nas bi doticna postala zvijezda veca od tog spomenutog kluba.

  • zungul 40 21.09.2014.

    Eto demokratije ne smijes imati sex odmah te izbace sa posla...

  • 21.09.2014.

    A da je to bila naša Severina ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare