To je to što me zanima!

Masirao je utopljenu vjevericu sve dok je nije uspio - oživjeti

Ruku na srce, malo kome bi palo na pamet oživljavati životinjicu koja je prestala disati, međutim srećom po jednu malo vjevericu, naletjela je na pravoga čovjeka...
Vidi originalni članak

Rick Gruber iz Phoenixa istaknuo se kao rijetko dobra osoba jer nije htio odustati od jedne male vjeverice koja se utopila pred njegovim očima.

Naprotiv, taj čovjek velikoga srca malu je nesretnicu neumorno masirao, te to činio tako dugo dok ponovo nije počela davati znakove života.

Tome svjedoči i video koji je 15. svibnja objavio na svom YouTube kanalu, a za koji su američki mediji doznali u četvrtak i u kojemu se može vidjeti čitav proces.

- Stigao sam u tu kuću kako bih u bazen ugradio grijač, pa u jednom trenutku čuo da nešto udara po vodi. Pogledao sam preko ograde i ugledao to malo stvorenje kako se muči zadržati glavu iznad površine.

- Kada sam stigao do vjeverice više se nije micala i disala, pa sam je odlučio pritiskati po trbuščiću i prsima u nadi da će takva vrsta pritiska pomoći - napisao je Gruber, koji je malenu smjestio na PVC cijev kako bi lakše iz nje izašla voda.

Sat vremena dugačka snimka svjedoči da se životinja sasvim oporavila jer je na koncu velikom brzinom odjurila natrag u prirodu.

- Učinio bih to za bilo koga, odnosno bilo što. Glodavca, mačku, psa... svejedno - izjavio je junak priče za CNN, čija se novinarka potrudila i pokazala kako ćete i vi moći pomoći unesrećenoj vjeverici ukoliko se nađete u takvoj situaciji.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • LapsusAngelus 21.06.2014.

    hvala Bogu na takvim ljudima koji imaju srca :)

  • KristianŠimek 14.06.2014.

    ima stvarno dobrih ljudi!

  • melidony 06.06.2014.

    Zaista je imala sreće i naletjela na pravog čovjeka dobra srca i duše!

Komentiraj...
Vidi sve komentare