To je to što me zanima!

Masturbiranjem u knjižnici je stigla do naslovnice Playboya

Kendra Sunderland 'proslavila' se u siječnju ove godine nakon što je uhvaćena usred masturbiranja u knjižnici. Osim slave, to joj je donijelo i naslovnicu Playboya
Vidi originalni članak

Još u siječnju Kendra je bila tek propala studentica koja je džeparac zarađivala skidajući se pred web kamerom u sveučilišnoj knjižnici u Oregonu . Nakon što je otkrivena, prijetilo joj je do godinu dana zatvora i kazna od šest tisuća dolara.

No, čini se da joj to sada neće predstavljati nikakav problem. Ona je, naime, dobila toliko publiciteta da su je odmah zatrpali ponudama iz porno industrije, ali i iz Playboya .

Ponudu je prihvatila i prije nekoliko se dana fotografirala za slavni magazin. I da, dobro ste pogodili, fotosession je obavljen u improviziranoj knjižnici. Kendra Sunderland tako je ostvarila svoju verziju Američkog sna. Čestitamo!

Idi na 24sata

Komentari 64

  • kokaza5 10.03.2015.

    Al vijest neka !

  • bagahar14 09.03.2015.

    tko smo mi da joj sudimo. kae to joj je bio san e pa ona ga je ispunila sad

  • vilim 09.03.2015.

    Bio sam u jednom društvu i kada je atmosfera postala malo opuštenija ženska ispriča kako ima kolegicu koja ide ljubavniku na seksanje i toliko je napaljena da ne može dočekati dok dođe, te za vrijeme vožnje autom rukom kao da svira na gitari udara po klitiću !!!...

Komentiraj...
Vidi sve komentare