To je to što me zanima!

Matičarka odbila vjenčati par jer je bila preumorna

Mladenka iz Bronxa ostavljena je pred oltarom. No nije ju ostavio njezin zaručnik, nego matičarka koja je odbila vjenčati par jer je bila umorna
Vidi originalni članak

Neugodni događaj zbio se na Vrhovnom sudu u Bronxu (SAD) prije godinu dana. Gwendolyne Ortiz (23) prisjeća se kako je stajala u bijeloj haljini sva u suzama u nevjerici gledajući kako je umorna i gladna matičarka ne želi vjenčati.
- Rekla je samo da je preumorna te da ne može nazočiti našem vjenčanju - priča Gwendolyne. Njezin zaručnik Harold Poueriet (22) mogao je samo gledati kako vjenčana ceremonija propada. No vjenčanje je spašeno kad su odvjetnik, službenici suda i sudac uskočili umjesto onemoćale i gladne matičarke.
- Sve će biti u redu. Obavijestio sam suca i on nas sada čeka - rekao je bojnik Raymond Diaz otprativši uplakani par do ureda suca Paula Victora. I prije nego što su shvatili što se događa, Victor je izgovorio "Proglašavam vas mužem i ženom". Presretna Gwendolyne tada je konačno zagrlila svoga supruga. Gladna matičarka Edwina Townes nije imala komentara.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • exit 04.06.2008.

    gladnoj maticarki treba dati nogom u dupe spicit otkaz pa da onda vidimo hoce li bit umorna.tako nekom upropastit najljepsi dan u zivotu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare