To je to što me zanima!

Mazila se s provalnikom jer je mislila da joj je muž

Kineskinja iz Changsha pogrešno je procijenila o kome se radi, te se ustala i bacila u zagrljaj provalniku za kojeg je mislila da je njen suprug
Vidi originalni članak

Kineskinja Qiu koja živi u gradu Changsha šokirala se prošlog tjedna otkrivši kako umjesto sa svojim suprugom u krevetu leži s provalnikom. Spavala je kada je provalnik ušao u kuću, a probudilo ju je šuškanje po sobi. Pogrešno je procijenila o kome se radi, te se ustala i bacila u zagrljaj muškarcu za kojeg je mislila da je njen suprug. Provalniku to očito nije smetalo te su se nastavili maziti na krevetu. Shvatila je 'zabunu' tek opipavši muškarčevu glavu. Imao je dužu kosu nego njen suprug. Upalila je svijetlo te shvatila da potpuni stranac leži na njenom krevetu. Počela je vikati i pozivati u pomoć, što je čuo suprug koji je kod susjeda kartao. Brzo je došao i ulovio provalnika.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Zeljk0 31.01.2010.

    zamisli da je čučnula i stavila ga u usta...pa on nju polizao, pa se divljački poševili u mraku... onda je on njega obrisao o zavjesu i otišao kroz prozor.... nakon 10 min dolazi muž doma pali svjetlo a žena gola..sva...... znate već :)

  • predsjednik03 29.01.2010.

    i šta je bilo kad ga je uhvatio???? ili 1. prebio ga ko vola ili 2.uhvatili obojica ženu... i zaigrali se.. šta vi mislite?? ;)))

  • SPRIMO68 29.01.2010.

    zar smo baš svi isti?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare