To je to što me zanima!

McMajko mila! U McDonald'su naručio klopu za 16.000 kuna

Jedna gladna mušterija šokirala je djelatnika australskog McDonalds-a kad mu se pojavila narudžba od 16 tisuća kuna. Sadržavala je svašta - 234 burgera, 780 McNuggetsa, 69 velikih porcija pomfrita...
Vidi originalni članak

Djelatnik jednog australskog McDonaldsa ostao je zaprepašten narudžbom od oko 16 tisuća kuna. Sliku je podijelio među svojim zaposlenicima u Facebook grupi, no cijela stvar ubrzo je eskalirala internetom.

Čarobni broj očito je bio 39 - ukupno je naručio 304 burgera, što uključuje 39 obiteljskih pakiranja, 780 McNuggetsa raspoređenih u također 39 pakiranja, dok je stao na pomfritu s tek 69 velikih porcija.

URNEBESNA SNIMKA Žena radila sklekove u indijskoj ukrasnoj vjenčanici, internet ne vjeruje kako joj je to uspjelo

- Dao bih otkaz odmah na licu mjesta da dobijem takvu narudžbu - bili su neki od komentara.

Sve je zalio sa sto različitih pića, a bio je toliko pažljiv da među jednim od njih bude mala Cola od vanilije, ali i Cheeseburger bez krastavaca.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • stipo222 06.08.2021.

    Kad se izracuna kolicina i cijena ispada povoljno

  • bicc 06.08.2021.

    Donald Trump u Australiji?

  • Vito1 06.08.2021.

    Jeo hamburger tri puta - prvi zadnji i nikad više. teško ga je okaraktewrizirati kao smeće, jer nema niti okusa niti ičeg što bi Zaslužilo bilo kakvu pohvalu. Zagrizao i zapitao: što je to? Da ne bacim pojeo do kraja i otišao na "domaću" večeru. Šteta novca, ali i to je školski primjer učenja "iz prve ruke".

Komentiraj...
Vidi sve komentare