To je to što me zanima!

Medo otvorio vrata kombija, sjeo za volan, a onda i potrubio

Stari, on otvara vrata tvog kombija. Ej, ulazi ti u kombi! - poviknuo je snimatelj. Matt Patterson, vlasnik kombija, izjavio je da još uvijek ne vjeruje što je vidio svojim očima...
Vidi originalni članak

U životu rijetko naiđete na priliku da sretnete medvjeda u prirodnom okruženju, a kamoli da on pred vama sjedne u kombi i potrubi. Takvu zgodu za pamćenje imala su dvojica Kanađanina, a naravno da su to morali ovjekovječiti.

Ispred njih se pojavio medvjed koji ih nije ni primijetio, nego se zaputio prema kombiju i lagano otvorio vrata. Dok je dvojac umirao od smijeha, spretni medo se čak uspio i popeti u kombi te potrubiti s vozačkog mjesta.

- Stari, on otvara vrata tvog kombija. Ej, ulazi ti u kombi! - poviknuo je snimatelj. Matt Patterson, vlasnik kombija, izjavio je da još uvijek ne vjeruje što je vidio svojim očima. Medo je nakon desetak minuta izašao iz kombija, a Patterson pretpostavlja da je bio gladan i tražio hranu.

Automehaničar iz Britanske Kolumbije kaže da je to područje nastanjeno medvjedima, ali da dosad još nije vidio takvo ljudsko ponašanje kod njih.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • It's kišing 19.06.2017.

    To je medo iz dječjih priča... Oni mogu svašta...pa čak i kombi vozit ako zatreba... i nisu uopće opasni... Moj mali nedavno u zoološkom vrtu htio ići dati medi pet. Jedva smo ga odgovorili...

  • 18.06.2017.

    pametan medo

  • ragnar2 18.06.2017.

    Koliko čujem imaju britanski naglasak

Komentiraj...
Vidi sve komentare