To je to što me zanima!

Medo u Lamborghiniju izazvao je opću ludnicu u centru grada

Na stotine se ljudi u ponedjeljak zaustavilo u centru Huntington Beacha kako bi se izbliza uvjerili da doista vide medvjeda kako uživa u kalifornijskom zraku u 'žutoj pili'
Vidi originalni članak

Većina do posljednjeg trenutka nije mogla odgonetnuti je li riječ o pravoj životinji, te su tek kasnije doznali iz medija da je sve bila samo podvala trojice zafrkanata, koji su rad potom predstavili na više YouTube kanala.

- Na internet smo postavili najbolju šalu koju je svijet vidio - pohvalio se novinaru ABC-ja muškarac koji stoji iza kanala Uncle John, oduševljen što se cijeli svijet zainteresirao za zezanciju u kojoj je sudjelovao.

Naravno, malo tko se složio s time da bolja do sada nije viđena, ali su svi autorima priznali da su izveli efektnu podvalu.

Uostalom, o medi u Lamborghiniju raspisali su se silni portali, a prizor je prikazan i u nekoliko američkih središnjih informativnih emisija.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • strmi007 24.11.2013.

    haha

  • DejanBrankovic 21.11.2013.

    za one koji neznaju a posto pratim NFL ...ova kapa je navijacka kapa tima koji se zove Green Bay Packers (The Green Bay Packers ) iz grada Green Bay a koji se nalazi u Americkoj drzavi Wisconsin ...a opet taj Wisconsin je poznat po prozvodnji sira ....

  • karter 21.11.2013.

    Fora iz Borata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare