To je to što me zanima!

Meksička maturalna: Klinci su divljali uz stripere i striptizete

Mnogi se vole pohvaliti da im je maturalna večera bila luda, posebna i nezaboravna, međutim ovakvo što još nismo imali priliku vidjeti. Ovi su klinci baš sve nadmašili...
Vidi originalni članak

Meksički srednjoškolci iz federalne pokrajine Iztapalapa, koji su u srpnju 2009. godine slavili rastanak sa školom, pobrinuli su se da im zabava bude baš onakvom kakvom su je oni željeli, te su na maturalnu večeru doveli stripera i striptizetu.

Angažirani dvojac im je za novce priuštio očekivano razuzadni show, a u kojemu su također uživali ravnatelj škole i pozvani profesori.

Roditeljima je, čini se, pristup ipak bio zabranjen, pa nam samo ostaje nagađati kako su reagirali jednom kad su vidjeli ono što danas na YouTubeu može cijeli svijet: sinove noseva zabijenih u obline plavuše, odnosno kćeri koje su poput piranja navaljivale na stripera i pljeskale ga po guzi.

Video zapis je na YouTube postavljen u siječnju 2012. godine, međutim tek je sada postao popularan zahvaljujući moći društvenih mreža.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • fugitive 26.03.2014.

    u nas je isto dernek ali ovo ne priliči takvom događaju stvarno.......i kakvi klinci ako imaš 18godina punoljetan si i možeš je tu pojeb*t ako hoćeš !!!!!

  • strmi007 09.02.2014.

    tako i treba

  • dedica1 02.02.2014.

    Pa nek nasi mladi uzivaqju kad su vec nama toliko nasi stari branili.Morali smo u kukuruse ili raz visoku bjezati i sastajat se za ove fore. Pa jel ti vidis kako svijet i ta kultura naglo napreduje. A ja vec ostario.

Komentiraj...
Vidi sve komentare