To je to što me zanima!

Još jedno predviđanje: Veliki asteroid danas udara u Zemlju?

Još je prošle godine vidovnjak pastor Ricardo Salazar rekao da će u zemlju 16. svibnja udariti ogromni asterod koji će izazvati brojne potrese i smrt. Nije precizirao u koliko sati točno će se to zbiti..
Vidi originalni članak

Vidovnjaku pastoru Ricardu Salazaru, peruanskom pravniku s adresom u Japanu plan je izgraditi najveći krščanski hram na svijetu. On kaže da mu se u snovima i priviđenjima javio Bog i rekao mu da je upravo on njegov kanal za prenošenje predviđanja svijetu.

Prema njegovim predviđanjima još prije mjesec dana na nebu se pojavila zvijezda koja je iz noć u noć postajala sve veća. A Rusi su shvatili da se radi o asteroidu.

Prema Salazaru danas će, 16. svibnja, taj asteroid  promjera devet kilometara pasti kod obale Puerto Rica. To će dovesti do brojnih potresa, a tsunamiji će uništiti obalna područja. Proradit će vulkani, a Kalifornija će nestati.

Treći svjetski rat počinje 16. lipnja?

Za mjesec dana, znači 16. lipnja počet  će treći svjetski rat između SAD-a s jedne te Rusije i Kine s druge strane. Koristit će se i atomske bombe koje će uništavati gradove u SAD-u i Japanu.

Taj treći svjetski rat će, prema Salazarovim predviđanjima završiti 25. listopada ove godine, a pobjedit će Rusi i Kinezi  jer će Amerika biti oslabljena zbog udara asteroida.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • serta007 29.05.2016.

    koja glupost se vrti ovom tovaru

  • Crni Zoki 17.05.2016.

    nije se dogodilo......

  • blondie8 17.05.2016.

    još smo tu....ako želiš biti medijski eksponirani, samo bubni nešto u stilu ovoga i prošao si, to su za mene bolesni likovi koji kod naivnih osoba izazivaju strah i paniku, tako je bilo i sa Planetom X. Ovaj lik je za psihijatriju....

Komentiraj...
Vidi sve komentare